Tuesday, February 3, 2009

Lagi pasal "Ez-Ra-AiL"

"Tesco" adalah singkatan kepada Tessa Cohen, isteri kepada jutawan yahudi U.K. yang memiliki hypermarket tersebut. jutawan ini amat kuat menyokong zionist nazi yahudi israel melalui kekayaan beliau. setiap RM yg kita beli di Tesco umpama satu peluru yg kita sumbangkan kepada israel utk membunuh saudara2 islam kita di palestin. tolong sampai2kan kepada saudara2 serta kawan2 semua.. mungkin ini saja jihat yg kita mampu buat setakat ini.. insyaAllah .. janji Allah sekecil2 amalan pun xkan terlepas dari pandangan-Nya.. wallahualam.


p/s: aku baru je tgk cite Las Vegas..alaa tmpt judi tebesar tu..ade minah ni belakon..sexy abes,cute plak tuh...name dia Shasha Cohen..kot anak2 Tessa Cohen la kot..wallaa!! =pp ckt2 je pandang taw wahai kaum Adam...


8 comments:

A.R.A.S.H. 910 said...

wei apa entry ko nih?? buhsan..bukan ko ke yg slalu g TESCO Ampang! beli air oren tuh!! hahahaha..

naimatulrais said...

haha.. nok org yahudi ni dr muka pun leh tau! tp tak elok tau ko tgk gmbr pompuan ni. terdedah sana sini. habis serban bapak ko! adik ko lah mengucap panjang. hahaha.. ape2 hal kakak ko ROCK!

Bitt said...

walla camne kawan ko leh tau hal2 aku nih...waduhh kena berselimut la aku lepas nihh...rock2 aku pon nasib baik aku shopping kat carefour..caya lah naimatulrais..nama pon sodap didengar....kalo nak selamat beli jek barang buatan malaysia so tak de controlbesi hahahhaha...tengok jgn tak tengok...esok ade bini jgn lak dok sibuk tengok org lain punya pulak...hahahhaha...bila dok dlm kubur nanti dengar suara ko menjerit tuh aku pon sound la nanti "woi diam laaa tu la mata tak cover" wakhakhakhkakakhaa

J@Z de Mama's Boy said...

arash,
wehh aku xbeli brg2 tesco..aku anto mak aku je..lgpn skg ni mak aku beli kt UO.ala kt Galaxy tuh..

naimatulrais,
eh takdela tededah sgt pon kn..ooo yg faizal tahir tu half naked tu bukan tededah ke? yg artis2 laen tu plak? abg zaing korang tu amek gmbr smpai kene pelok2 dek makcik2 tu ape kes plak? real lg.bukan dlm grup dosa yg same ke? ekekekek

kak,
'naimatulrais' mmg sdp namenye.sesedap magie rebonding mak buat.ko tak tau dorg gile ngn mak nye magie rebonding..actualy name naima tu kan name artis holywud..yg 'naima' kt sni playwood punye..kakaka..cabott..

naimatulrais said...

ape ko ckp aku? ko tunggu je..aku belasah ko! ko tunggu.. kak, jaz ni mmg selalu menyakit kan hati tau. dia mcm dennis the menance. nasib baik aku tak mengandung, kalo tak anak aku rupa ko!
anyway, nama ai mmg sedap. tq. nama akak pun sedap gak. very unik..
nama jaz tu common sgt... oh maggi rebonding mak akak mmg best!

A.R.A.S.H. 910 said...

i akan sediakan weapon utk bergaduh! takpun mari kita sikukan & lututkan jaz bersama! hahaha..uwekkkkk

J@Z de Mama's Boy said...

aiiikkk repot nmpak..

naima, nti ko akan mengandung gak kan..camne nti kalu klua muke mcm aku?? hahaahha...dead statement!

man ko nk sediakan weapon? nti aku tmbahkan lg..takpon kite maen paintball baru bes tembak2..aim ptama aku ko la man..pastu skali tembak tembus kat naima..hahaha

Bitt said...

hahahahahah baik jgn dilayan jek hijas ni naima nanti berkenan pulakla anak hang dengan rupa yg hidung jambu tu.... hahhahha cam kite la ...dulu masa aku mangandung asik 24jam jek ngan si nina tu... tu pasal la iskandar lebih kurang same jek ngan adik...hahahaha