Sunday, February 15, 2009

Kereta Buatan Msia..

Satria Neo..bagos ke?? bagos bagos bagos (ckp mcm Ipin Upin tu..hehe)

haa korang minat tak kreta Neo ni?? aku minat gilew sbb design dia je..tapi slek la sbb 3pintu (kiri kanan + bonet -pintu jugak pe) kawan aku Ucop ckp -mcm tak bg dia naek je sbb fizikal dia tuk kreta2 mcm Toyota Estima tu..ehehehe...mak dia plak ckp kreta org kedekott..hurmm ape2 jela..tepok dada tanye diri..lu pkir la sndri! hehe

harga nye aku tak sure lg..korang servay2 la dlu ek..korang jgn tanye aku mcm2 sbb aku bukan sales man..okehh..hahaha..aku tak dpt komisen..gmbau ni pon aku amek curik2..kekeke...shhhh..



5 comments:

A.R.A.S.H. 910 said...

mmg lah sporty kununnya...zasss lama2 seat ko pun jd mcm curtain..sbb org nak masuk dok blkng!! hahahaa..

J@Z de Mama's Boy said...

kalu la aku beli nanti, aku ngn kekasih hati jela..yg mane nk join dok blkg tu masok lalu bonet,ade brani?? haha

sutera putih said...

hahahaha,,,
aku tak suka kete mesia,,,
harap maklum,,
zasss,,,
salam kacau,,,

zairi said...

aku dah tobat beli satria ni.belum kawen dulu memang best.kira nya mamat2 kereta belum cukup stylo kalau x pakai satria.skang aku kena tukar kereta 4 pintu.anak yg sorang tu pun dah pandai mintak kereta lain.

wei...x penah nampak pun design neo macam dalam gambar ko ni?

J@Z de Mama's Boy said...

bro zairi,
kalu nk bujang slamenye kene pakai 2 pintu ni.tp kalu nk kawen beli MPV tros la.hehe.btw..gambar2 ni aku cilok je..tp mmg ade benar nye nk d jual pd spec cmni..