Tuesday, February 3, 2009

Rihanna's concert at Bukit Jalil..

Ape kecoh2 ni...Rihanna nak datang plak...

seperti sume sedia maklum..katenye gomen dh luluskan kedatangan Rihanna tu..amboi2 gomen, bab ni cepat je luluskan.alasan nk menambah kedatangan pelancong asing.nk mempergayakan budaya msia.silap2 pasni rihanna tu buat konsert bukak2 ape yg bleh dbukak tros dpt 'Dato' mcm sharukh khan tu..[eh shahrukh khan bukak ape?? aku men teke jek] biaselaa nama pon politik..tu aku tak suke bidang2 politik ni..politik yg kt 'Brickfield' tu pon mcm Har Har Har..Gampang!! haha..

haa pastu kene penangan dr org PAS..tak bagi masok sbb katenye budaya konsert ni mmg haram.tak kire la kot Rihanna tu nk buat konsert pakai tudung skali pon nti dia bukan Rihanna yg sbenar,nti penonton request plak soh bukak2..payah2..pak imam pon leh jatoh serban cmnih..so tpulang la pd diri masing2.dunia nk kiamat kan..Lu Pkir La Sndri..!

p/s: MAN U nk dtg Msia dr awl kene plan..Rihanna dpt masok dlu..silap2 MAN U tak jd dtg mcm thn lps sbb betembung dgn Piala AFC lah..ceittt..P-O-L-I-T-I-K btol!!! kalu Rihanna tu skali dia bg flying kiss je..papp LULUSS...Welcome to Malaysia..welcome to end of world..! [bukan underworld ok] cabottt..

5 comments:

A.R.A.S.H. 910 said...

yg ko nak emo2 ni kenapa?? Man U dtg tutup aurat ker? bukak aurat jugak kan..ala samajelah!!

kalo rihanna rasa xleh bukak sana xleh bukak sini..tarik diri je mcm byonce..abes citer! tp beyonce punya wardrobe masa show mmg x lepas ler kat Msia nih..giler kentang..spender jer! hahaha..whateva pun vocal mmg mantap giler!

yg penting kak carey sanggup menutup apa yg patut masa konsert dia dulu kt KL tp zasss sempat melaser..mek dah lupa ayat dia. nt mek recall! hahaha

naimatulrais said...

ni pesal lak pasal rihanna.. umbrella..ella.ella... aku suka dia.. tp aku tak terfikir pun nk tgk konsert dia. sbb aku tak suka berhimpit2...nanti terlaga, berlaga, melaga.
anyway, bicara ko ni macam forum lak! kekwat. dh beli tiket MAN U untuk aku lom?

A.R.A.S.H. 910 said...

jaz:

camni ayat kak carey ocayy
"Actually I have 8 wardrobe changes, but u know..."

atau lebih kekwat penghayatan dialih bahasa

"mek ada 8 pasang baju u olz..tp korunk taulah kan apa jadikk!!"

seraya dengan membuat muka sambil berkata2! hahahaha **matilah mek!

naima:

i know u x suka himpit ramai2 tp himpit2 dgn "dia" u suka kan! tiber! matilah mek!

J@Z de Mama's Boy said...

ehh kalu tgk kt stadium tak himpit.kan beli tiket dh de tmpt dudok.psl 'himpitan naima' tu..tq man dh reply kan,hahaha.

ala NAIMA ko nak ke tgk MAN U tu? aku tau tujuan ko mai nk tgk mende laen kan kan kan..nti aku nk soh player2 man u pakai long slev maen bola tutop aurat..

tp kan MAN, kak carey ade 8 baju? so? ke kaen 'tak siap jahit' ?

A.R.A.S.H. 910 said...

ala mcm x biasa lak..byonce dlm kelas ko pun x cukup kaen gak! hahaha uwekkkkk ;)