Friday, March 13, 2009

Minggu lepas punye kisah..hahaha

Aquaria carre4..

haduih..lame seh tak update.kwn2 aku dh bising2 kate blog boring2.cesss...sape dia? takleh ckp sbb dia dlm snarai2 blog aku..ekeke..

ni nk kongsi skt cite psl mgu lps.aku pegi carre4 dekat ampang..fuhh korang igt cheras je ade.tmpt ni mmg teperosok cktla..saje jalan2 tgk harga brg2..tgk harga jee.hahaha.pastu lepas bejalan2 skodeng2 tibe la satu tmpt ala-ala aquaria.

ade port tuk spa-ikan lor.wahhh..aku igt spa di urut manusia je..ikan pn layak jugak..tgkk aku ade paste gambo kawan aku sorg ni ha nk try..kate nyonya yg jage tu sitingah jam anam ringgit..okla tu takde mhl sgt.kiteolang borak2 sama itu nyonya katanye bagos sebab ikan tu makan kulit2 mati.bile kwn aku ni masok je kaki dia..tros sume ikan serang.customer2 laen nye ikan kat kaki dorang sume dah kurang.hahaha.mane tak nye.skali makanan ala-ala big mac gitu.aku igt kalau kwn aku ni dtg mgu depan konpem ikan ni gemok sumenye.hahahah.ni baru kaki beb..kalu letak satu bdn dlm tong tu cmane? rase2 korank ape yg berlaku? tang mana yg byk kulit mati tuu??? hahahahhahaha....mmg aritu aku dh guling2 gelak dah lt kwn aku sorg ni..wakakakaka..layan2 gambo bwh ni..

anak2 hikan yang gemar mende beso2..makan beso wo..kikikiki

'attackkk..!!' -kate chip ikan yg mengetuai pperangan..wakkaka

ni kaki ke apee nii??

kate kwn aku ni..geliii geliii kne geget ngn anak2 hikan nih..

nak djadikan cite aku bukan takmo try..aku time ni pakai kasot.leceh pulak nk bukak2.lgpon kaki aku sume kulit2 idop..ekekek.smtara tgu sitingah jam, aku jln2 sekeliling aquaria tu..kelihatan ikan nemo.now i finding nemo..haha...pastu ikan hape hentah yg beso gedabak bwh ni..tak pakai name tag la ikan nih..tu yg tak tau tu..ekekeke

sekor je ade..sesat la tu..tu yg ade cite finding nemo..

pemalas seh ikan ni..tak gerak2..pemalas mcm sape ek?? kikiki

p/s: tak dpt p aquaria klcc pn takpe..carre4 mcm2 ikan ade sni..ikan jaws pon ade taw..

3 comments:

A.R.A.S.H. 910 said...

giler kentang..

Bitt said...

wakahakhkhkahkahkhakhakhakah....eh ikan besau tu flower horn ke...mcm serupa jek jendul dia tuh..ishh makin besau jek nampak si usop tu kan...ko suh la dia diet skit...ko try la o kat kem kemensah tu sambil-sambil main paintball..sambil2 spa ikan gak free jek tak yah bayo spa ikan tuhh kat sg hehehhehe...pasal ko tak mau try?? aku rasa kalo kaki ko mesti ikan lom sempat dtg kat kaki ko dah pengsan..whkahkhkahkahkhaa

J@Z de Mama's Boy said...

man,
ade brani nk try?? haha

kak,
flower rose kot..haha..tah aku tak tnye nyonya tu.aku igt nti usop makin kuwus la kot sbb ikan2 tu dh mkn kulit mati dia sambil lemak2 dia termasok same..ekekekeke