Sunday, April 5, 2009

Peak Time..

Mase berlalu tersangatlah pantas..bile time hari jumaat je mesti bes.tp mcm selepas hari jumaat tu hari isnin la pulak.adoi..tambahan sekarang aku nye final exam dah nak dekat.so agak peak la dengan kerja yang tak siap2 lagi kat opis tu..huhuhu..

untuk beberapa hari ni aku terpaksalah off skejap untuk blog aku nih.(malas tol nak update+korang pon boring tgk blog aku nih kan..haha) nanti la tunggu aku ade idea2 bes nanti aku letak..malas dh nk ckp byk.ok wish me luck ya...(nebes nih..) ok cabott.. see ya in next generation..muehehe =p

7 comments:

Bitt said...

uik ko tak memblogging sampai generation keberapa pulak??? giler yer lama

A.R.A.S.H. 910 said...

pigidah..persoklannya rajin ke ko update??ado!!

naimatulrais said...

no comment

fazadilla said...

A.R.A.S.H : sy sokong awak!!
haha

Bitt said...

anda telah di tag - sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda! mesti ko tak pandai buat kan..

naimatulrais said...

lama nye peak time jaz!!!

Beauty Touch said...

ollaaaa~gotcha!
update la blog...busan busan busan