Friday, May 22, 2009

Helloooo evrybodyy...!!

Hollaaa....

wahhh..lame gile tak post blog.abes kene bahan ngn kawan2.aku post ni pn sbb ade free time.sikalang aku dekat kedai mamak yg ade wifi.so aku mghabiskan letrik2 mereka.pe de hal..aku oder tau.(oder air suam dh 3gelas..muke mamak tu ketatt je tgk aku.kakaka) . customer always right maa..

aku sendri masih blur2 nk bukak topik pasal apelak kalini.padahal kalo ikotkan banyak je crita nk luahkan.tapi lama2 mcm dah tak besh jek.yelah aku ni bukan jenis ngadap laptop tiap masa.aku byk kje nk kne buat.aku bukan mcm kowrang.blk kje je dh tade keje.aku ni time tdo mlm je tak buat kje.perhh gile busy.ok nanti ape2 hal aku bukak citer terbaru.duhhhh tade idea dah ni.... =p

5 comments:

A.R.A.S.H. 910 said...

bukan ngadap lappy??coi..sudehlah ko!!

J@Z de Mama's Boy said...

kakaka...aku ngadap mende laen..psstt..at least aku de post kan sumthg pe..ekekek

Beauty Touch said...

HAIHHHHHHHHHHHH
APE LA
BAGI LA HIDUP TU ADA MAKNE SIKIT..AMCAM KETE BARU??
BAJU BANDUNG NTI JUMPE FEEN BAGI EH

naimatulrais said...

wah.. ade kete baru? nape aku tak tau?

J@Z de Mama's Boy said...

feen...ok ntila bg ek..kreta baru?? erkkk..ntila merasa...ekekeke

naima...ko tak tau ka? sbb ko bz ngn alam percintaan ko..so aku takmo la kaco2...lalalalala