Thursday, January 1, 2009

Bismillah...

Assalammualaikum...

Hai..akhirnyaa...aku berjaya mengCLICK ikon buat blog nih..mule2 tu malas juge..tp bile didesak oleh kawan2 seangkatan + dh buat survey (eceh mcm susah je blog nih), aku pon dgn rela hati la nk buat..dekat ats pnjuru blog de kate "only a minute" men-tipu btol lah blog nih.mcm2 info kne letak..sem-mak otak aku..

oklahh..aku buat blog ni pada 1 January 2009..wahh tahun baru ko...kalu nk cite hal2 2008 mmg npk gaye aku kne amek coti maternity lah kan..haha..so aku rase baek cite tuk 2009 jelah..so memandangkan aku baru buat blog nih..so biarlah skt2 dlu ek..."man-man" kate apek blkg umh aku..byk jugak aku nk kongsi ngn kwn2 kt luar sana ttg info2 n pertukaran pendapat...omputih kate...idea is there...

wokey..memandangkan aku baru lg dgn dunia blog2 nih..pe kate korang bg ckt pndpat n komen2 bernas..kritikan juge aku trime seadanye...takpe..kt dunia ni nobody perfect kan..ape2 yg kne tambah ke tolak ke..korang soun2 la ek..TQVM.. =)

dgn kesempatan ini aku nk ucap slmt thn baru>>maal hijrah la woi...1430H smoga mndpt keberkatan (Kap-Ba-Ra-Keberkatan) dlm idop ye..dgn keadaan ekonomi akn dtg ni lebih mncabar so get prepare fot it..Ok cabott dlu... jumpe di laen topik plakk..chalowww

12 comments:

A.R.A.S.H. 910 said...

wow SURPRISEEEEEEEEE!!!! eventually u came out with ur blog dude!!! mmg ler kena bahan!!! jgn bimbang kami sentiasa memantau!! hahahaha...tp nok mek nk bg komen ni..pilihlah warna yg sesuai...bukan apa, aku takut reader blog ni leh jadi juling dgn warna merah Man U ko, silap2 buta..hahahaha!! **matilah statement mek nih!!** btw, welcome to the club!! wakakaka

~asyikein~ said...

wow!!!!! welcome tu da club!!!...jadi blogger tegar ker>hahahha

A.R.A.S.H. 910 said...

kalo x tegar...baik dok nurin diam²!! hahaha

knowannetheblogger said...

aku pun ade blog gak!mmmm
anyway.. aku nak komen.. mata aku trus jadi juling sbb merah sgt pakngah ni!hahaha... aku suka ni!pasti ada byk entry..yelah lepak kat nurin..dgn usop santorian..
okok...K.O.aku ade keje
dtg class ptg ni... kalo azam baru, dia tak perlu diingatkan class ade ke tak, kat mana, ade keje ke tak, etc...
anyway, outrages ke ko tu?!

aRe You? said...

panas...panas...pedih!!

to b continue...

J@Z de Mama's Boy said...

Man,Ekin,Naima,
dah ku jangka pasti geng2 emo akan muncul...btw thanx frens..jgn wisau nti aku update..bio kasi korang juling2 dlu ngn MAN U nye kaler nih..skt lg biase la tuh.haha..

ayu,
mane panas? pedih ke? meh2 tlg urotkan...muehehe... =p

Amy Maznan said...

hi handsome!
welcome to the blogging world! update jangan x update! hehehehe

fazadilla said...

amboiiii...dah banyak komen dah!! haha...ada blog akhirnya mamat ni..selamat berblog!! muahaha

*weiiiii..updatelaaaaahhhh!!!

J@Z de Mama's Boy said...

fazi,
tulah psl..lum ape2 dh byk komen nih..adehh..nk kne update blog ke?? =pp

kak amy,
welcome2...nk update tu yg lemah tuh..hehehehe...nti yek..tgh carik idea..

to all,
thanx la bg support morale..aku akn buat yg tbaik..ecehhh..stakat nk update komen u all ni sempatlahh..hahahaha

A.R.A.S.H. 910 said...

nok..dah seminggu dah...ni jelah entry ko?? mana citer lain?? kami x sabar nak baca & bahan nih!! hahaha..ko kna citer psl last nite kat sup utara tu tau!! hahaha.."citarasa ker??!!" hahaha

Bitt said...

hahahahhahah...berkecimpung jugak ko dlm nihh...bagus tulis tu jgn jiwang2 pening eden nak baco...karangan mesti tidak lebih dari 4 perenggan kalo lebih aku malas baca..hahahahaha

naimatulrais said...

hensem ke ko?
aku rasa kakak ko ni leh join kitorg lah... bila ko nk kenalkan kitorg dgn dia? adik ko aku dh jumpa, tinggal kakak je lagi...